Witaj Gościu ( Zaloguj się | Załóż nowe konto! )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Wasze hobby, jakie macie ?
veyavu
post wto, 21 lis 2006 - 13:58
Post #21

Nowy
*

Grupa: Użytkownicy

Nr użytkownika: 11,627

CYTAT(Dolphin @ pon, 20 lis 2006 - 01:12) [snapback]15170[/snapback]
Czy może tworzyć cracki do gier i programów potrafisz? smile.gif Kiedyś bawiłem się w hacking i cracking, teraz już nie mam na to niestety czasu sad.gif

Nie tego to nie potrafię blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
olaa
post pią, 12 mar 2010 - 14:16
Post #22

Nowy
*

Nr użytkownika: 13,030

Moim hobby jest podróżowanie smile.gif Latem przeważnie wybieram się tam, gdzie na pewno jest ciepło tongue.gif A w ciągu razem z przyjaciółmi wybieramy się na krótkie, jedno albo dwudniowe wycieczki smile.gif Dzięki temu zwiedziliśmy już spory kawałek Polski, ale teraz wybieramy się za naszą zachodnią granicę - do Berlina smile.gif Wszystko za namową koleżanki, która znalazła krótki artykuł z zdjęciami i stwierdziła, że się zakochała w tym mieście: magazynpepper.pl (str.14) i bez dyskusji musimy jechać biggrin.gif Przyjaciołom się nie odmawia i już zaczynamy się pakować smile.gif Takie wyjazdy są zazwyczaj najciekawsze, tym bardziej, jeśli towarzystwo też jest świetne smile.gif

+Quote Post
endriu
post pią, 26 mar 2010 - 13:22
Post #23

Nowy
*

Nr użytkownika: 13,004

Przede wszystkim podróże, bo nic mnie tak nie cieszy, jak zwiedzanie, odkrywanie i przemieszczanie się z jednej części świata do drugiej smile.gif Uwielbiam Hiszpanię. A do tego muzyka i dobry film - to jest to huh.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 31 lipiec 2010 - 07:15
Najlepsze zdjęcia z Singapuru i wyjątkowe szablony aukcji. Zobacz również zasłony wstęgowe oraz części FORD.