|
  |
Jak radzić sobie z nudą? |
|
|
|
|
pią, 09 sty 2009 - 04:44
|

Mistrz

Grupa: Administratorzy
Nr użytkownika: 2
Gadu-Gadu: 5885806 

|
Na uczelni wykorzystuję takie okazje właśnie po to, aby trochę pospać  np. na wykładach, a gdy nie chce mi się już spać to włączam sobie laptopa, a na nim jakąś grę bądź film i tak do końca zajęć  W pracy zaś się nie nudzę. Jak nie mam co robić to po prostu przerywam pracę i zajmuję się czymś innym.
--------------------
"Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli."
|
|
|
|
|
|
|
|
sob, 10 sty 2009 - 14:21
|

most definitely

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 1,119

|
ja po prostu rozmawiam z ludzmi, robimy sobie jaja itd
--------------------
 Na legalu, 7, Tabasco, Hollyłódź, Kingdom Come, 27, JWWCH, God's Son, 1980, JTTS, Jazzmatazz vol. 2, ?
|
|
|
|
|
|
|
|
śro, 14 sty 2009 - 23:34
|

Bywalec

Grupa: Super użytkownicy
Nr użytkownika: 12,793

|
CYTAT(black_sheep @ pią, 09 sty 2009 - 15:58)  Ja mam z tym największy problem na historii Dokładnie! I na polskim! Nawet nie macie pojęcia jak mnie ta lekcja meczy! CYTAT(maja217 @ pią, 09 sty 2009 - 17:16)  Też rysuje na kartkach, gadam z kumpelą, pisze z kimś sms'y albo poprostu "odpływam" gdzieś myślami xD wtedy czas mi nawet szybko mija  Za gadanie już nie raz zostałam skrzyczana ;] A mój zeszyt ma więcej rysunków niż treści  A tak na poważnie to ostatnie strony są bardzo starannie ozdobione ;p CYTAT(barbaara @ pią, 09 sty 2009 - 18:14)  a i jest jeszcze jeden mój niezawodny sposób a mianowicie stawianie kresek na karce jak często wykladowca lub nauczyciel (bo to już robiłam na zajęciach historii) albo się jąka ("yyyyyy") albo powtarza jakieś słowo ("prawda?")  dlaczego to jest niezawodne bo wciąż mam z tego ubaw jak po 15 min stawiania tych kresek mam już poł strony  O tym nie słyszałam ;p Trzeba wypróbować
--------------------
"– Wierzysz w przeznaczenie? – Nie. – Dlaczego nie? – Bo nie podoba mi się pomysł, że coś rządzi moim życiem."
|
|
|
|
|
|
|
|
czw, 19 lut 2009 - 20:49
|
Nowy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 12,897

|
Polski i histroria - najnudniejsze przedmioty ;P Zajęcie? Ozdabianie podręcznika, rysowanie w notatniku, uczenie się na inny przedmiot [to najczęściej na polskim xD], albo poprostu rozmawianie
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
pią, 20 lut 2009 - 17:15
|
Nowy

Nr użytkownika: 12,897

|
CYTAT(Dziewczyna @ czw, 19 lut 2009 - 22:03)  Uczenie się na iny przedmiot? Tu potrzeba dużej siły woli ;p Czy ja wiem... Wystarczy niechęć do dostania kolejnej złej oceny xD
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
sob, 21 lut 2009 - 22:35
|

Nowy

Nr użytkownika: 12,891
Gadu-Gadu: 5009400 

|
CYTAT mój sposób na nudę: na uczelni: nudzi się - pije piwo w pracy: nudzi się - pije piwo w domu: pije piwo i śpię Super ;]
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
Najlepsze zdjęcia z Singapuru i wyjątkowe szablony aukcji. Zobacz również zasłony wstęgowe oraz części FORD.
|
|